Psychologenpraktijk EENenTWEE

Home

EENenTWEE Psychologen is een samenwerkingsverband van twee vrijgevestigde psychologen in Amsterdam Oud-West; Gina Gonçalves (GZ-psycholoog) en Joanne van Walsem (GZ-Psycholoog/Psychotherapeut). Beiden zijn BIG-geregistreerd. Wij bieden behandelingen in de Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ (psychotherapie). Het betreft vooral een persoonlijke benadering. We beperken ons niet tot één soort therapie, maar integreren verschillende stijlen en methoden in een behandeling en sluiten aan bij wat u nodig heeft.

****************************************************************************************

CORONA-VIRUS

In aansluiting op de berichtgeving van het RIVM omtrent de verspreiding van het Corona-virus willen wij het besmettingsgevaar via onze praktijk tot een minimum beperken. Dit betekent:

dat wij tot in ieder geval 6 april geen face to face gesprekken meer voeren in de praktijk. Wij gaan zo snel als mogelijk over op beeldbellen via Signal (voor de smartphone) of Therapieland (voor laptop of desktop).  Indien nodig bieden we ook telefonische consulten.  Uw therapeut zal contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment hebben we geen plek voor nieuwe cliënten. 

Al het goeds in deze roerige tijden!