Psychologenpraktijk EENenTWEE

Home

EENenTWEE Psychologen is een samenwerkingsverband van twee vrijgevestigde psychologen in Amsterdam Oud-West; Gina Gonçalves (GZ-psycholoog) en Joanne van Walsem (GZ-Psycholoog/Psychotherapeut). Beiden zijn BIG-geregistreerd. Wij bieden behandelingen in de Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ (psychotherapie). Het betreft vooral een persoonlijke benadering. We beperken ons niet tot één soort therapie, maar integreren verschillende stijlen en methoden in een behandeling en sluiten aan bij wat u nodig heeft.

****************************************************************************************

Wachttijden

Op het moment geldt er voor onze praktijk een aanmeldstop. Dit betekent dat we helaas geen ruimte hebben voor nieuwe cliënten en dat u ook niet op een wachtlijst kunt. 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijst bemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt alsook dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).