Psychologenpraktijk EENenTWEE

B-GGZ

PSYCHOLOGENPRAKTIJK GINA GONÇALVES

Een behandeling in de Generalistische Basis GGZ is in principe kortdurend (minimaal 5 en maximaal 12 gesprekken) en gericht op het verminderen van lichte tot matig ernstige klachten.

In de eerste twee gesprekken brengen we samen uw problematiek in kaart en stellen we een behandelplan op. Als mijn expertise niet aansluit bij uw klachten kan ik u door verwijzen naar een collega. Dit kan zijn een psychotherapeut, een vrijgevestigde psychiater of een GGZ instelling. Indien nodig kan er een paralleltraject ingezet worden met een psychiater (bijvoorbeeld voor medicatie advies) of een lichaamsgericht therapeut. 

In de behandeling maak ik gebruik van verschillende therapeutische technieken, waaronder EMDR, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Zelfcompassietraining en Mindfulness. 

Mijn speciale aandachtsgebied is de invloed van vroeg aangeleerde denk- en gedragspatronen en overlevingsmechanismen op klachten in het hier en nu zoals somberheid, angst, overspannenheid, burn-out, problemen in relaties en negatief zelfbeeld. Evenals de verwerking van traumatische gebeurtenissen die ten grondslag liggen aan deze klachten. 

Aan het einde van het traject wordt de behandeling geëvalueerd en er wordt gekeken of verdere behandeling noodzakelijk is. Indien nodig verwijs ik u door. Dit gaat meestal via uw huisarts. 

Als u zich wilt aanmelden voor een therapietraject dan kunt u mij emailen of bellen. Ik probeer u in principe binnen vier weken te helpen dan wel door te verwijzen binnen ons eigen netwerk van collega GZ-psychologen, psychotherapeuten en psychiaters.

 

Mw. drs. G.M. Gonçalves (1968), GZ-psycholoog 

praktijkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag

Lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP), Vereniging EMDR Nederland (VEN) en Association for Behavioral and Contextual Science (ABCS)

BIG nr: 59066174525

AGB code praktijk: 94055517

AGB code behandelaar: 94005980

Kamer van Koophandel nr: 53576837